Blanka Libichová

Louny a okolí

Jsem Blánč, jsem kvantová kněžka 🙂

Věřím, že život je rituál. Rituál vnímám jako vědomé zastavení a plné prožití okamžiku. Jako posvátný prostor. A tedy proč ze života vyčleňovat jen některé okamžiky? Proč jako rituál neprožívat celý život? Jako posvátný prostor!

Pomůžu Ti očistit MINULOST, naučím Tě naplno prožít PŘÍTOMNOST, tak abys tvořila BUDOUCNOST svých snů.

S čím ti mohu pomoci?

Kombinuji práci s tělem, duší, emocemi i myslí do jednoho harmonického celku.

Provedu Tě přechodovými rituály k jakékoli důležité životní situaci – nabízím rituály na určitá témata, nebo rituál na Tvé téma na přání. Všechny jsou ale šité na míru, tak aby Ti padly jako Popelce střevíček.
Pokud Tě trápí něco s čím sama nemůžeš hnout, straší Tě stíny z minulosti, které zatmavují i Tvou přítomnost (vlastně cokoli co Tě trápí v současnosti je stínem z minula – ať už jsou to problémy v nějakém vztahu, nízké sebevědomí, problémy se zdravím, nadváhou, zlozvyky, finanční problémy...), pak nabízím Kvantové čištění – techniku, která na stíny posvítí. A co se stane se stínem pod světlem baterky? Zmizí....Chceš to vyzkoušet na vlastní stín? 🙂

Pokud bys mě chtěla nejdřív lépe poznat, je to možné třeba u mě ve SKUPINĚ, nebo na BLOGU. Pokud jsi z Loun a okolí, je možné mě potkat na ŽENSKÉM KRUHU v jurtě.